Nieuwsbrief Indigo november 2014

woensdag 29 oktober 2014

« Terug

Elke 1e zondag: Open Ierse middag
Vanaf 13.00 - 17.00 uur klinkt het Iers in onze huiskamer. Geen optreden, maar een open middag met sessiemuziek. Naar goed voorbeeld kan iedereen die daar zin in heeft een muziekinstrument meenemen (akoestisch) en samen folkmuziek spelen. Muzikanten, zangers en luistervinken zijn van harte welkom. Aanmelden niet nodig, binnen lopen heel graag! Elke eerste zondag van de maand. Gratis entree. 

Peter moncia web-66cccae69bf2c3ec433e212afe39ead6.jpg

Za 29 november: The Jacob Harper Bluesband

The Jacob Harper Bluesband speelt swingende west coast blues, stevig shuffle werk en knallende bounces. Op zijn tijd afgewisseld met een gevoelvolle slowblues. Ze spelen muziek waarbij je moet denken aan Hollywood Fats, Mark Hummel,William Clarke, Gary Primich en R.J. Mischo. Aanvang: 19.00 uur. Dineren = serveren. Driegangen menu: € 27,50. Gratis entree. 

 Zo 30 november - Midden-Delflandwandeling

Elke laatste zondag van de maand organiseren we een begeleide wandeling door Midden-Delfland. Je start om 14.00 uur. De wandeling is 10 km. Na afloop is het mogelijk aan te schuiven voor een diner. Prijs wandeling: € 4,00. Prijs diner & wandeling: € 17,50.

Nieuwe kaart

Per 20 oktober werken we met een nieuwe kaart. Kom proeven van de rijkgevulde salade met gevogelte, de Terrine van polderhoen met een bitterbal van groenten vooraf, als hoofdgerecht de vis van de dag of de vegetarische proeverij en na choladebrownie met stoofpeer. Alles voornamelijk bio, van het seizoen en lekker lokaal.

website druif klein-6a4d80e92b5ed0adbe2a81494df4631d.jpg

Wijnkaart

Sindskort bieden we je ook een uitgebreide wijnkaart met mooie wijnen van eerlijke leveranciers. Rosés van Pure Rouge uit Frankrijk, Diwald uit Oostenrijk of een Don Jacobo uit Rioja Spanje. Een smakelijke sherry van Piedra Luenga, een witte wijn Chardonnay uit Chablis of een fruitige Tempranillowijn uit Spanje. Wij adviseren je graag over de juiste wijn bij het je gerechten. 

Kerst met Jack

Op 2e kerstdag is Jack in the Box te gast vanaf een uurtje of zeven. We serveren een driegangen diner in kerstsfeer, terwijl je luistert naar de gezellige kerstkrakers van - bijna onze huisband - Jack in the Box. Het is een jaarlijks terugkerend feest dat meestal redelijk snel volgeboekt is. Dus op tijd reserveren is geen luxe. Dus vraag je schoonmoeder en je zwager of ze meegaan en bel ons! Meer hierover binnenkort op onze website.

 Graag tot ziens bij Indigo!

« Terug