Elke 1e zondag van de maand: Open Ierse middag
Vanaf 13.00 - 16.00 uur klinkt het Iers in onze huiskamer. Geen optreden, maar een open middag met sessiemuziek. Naar goed voorbeeld kan iedereen die daar zin in heeft een muziekinstrument meenemen (akoestisch) en samen folkmuziek spelen. Muzikanten, zangers en luistervinken zijn van harte welkom. Aanmelden niet nodig, binnen lopen heel graag! Elke eerste zondag van de maand. Gratis entree. 

Indigoborrel
Bij Indigo sluiten we elke vrijdag de (werk)week af tussen 16.00 en 19.00 uur. Je bent van harte welkom om iemand mee te nemen, hoe meer mensen hoe gezelliger.

Van stad naar stalwandeling
In samenwerking met café & restaurant ’t Postkantoor in Delft bieden we de wandeling van Stad naar Stal aan. Je start bij het ’t Postkantoor met een kop thee, koffie en taart en eindigt na twee uur wandelen (en 10 km in de benen) bij ons voor een kop soep. De wandeling voert je door de gezellige binnenstad van Delft naar de groene polder van Midden-Delfland. Je kunt de wandeling op elk gewenst moment starten en is daarmee prima geschikt als bedrijfs-, familie- of vriendenuitje. De wandeling kost € 10,- p.p.

Op dit moment programmeren we geen live-muziek avonden.